Restoran esitas õhtustajatele roppusi sisaldanud arve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran. Pildil olevad isikud pole juhtumiga seotud
Restoran. Pildil olevad isikud pole juhtumiga seotud Foto: AP / Scanpix

Ühes Inglismaa restoranis õhtust söönud seltskonda tabas ebameeldiv üllatus rõveda sisuga arve näol, mis neile pärast teeninduse üle kaebamist esitati.

Staffordshire’is asuvas Joe Delucci pastarestoranis õhtustanud laudkonnale, kes kaebas selle üle, et nad oma toitu kaks tundi ootama pidid, esitati arve, millele olid kritseldatud sõnad «ime mu t**a, p***enägu», kirjutab femalefirst.

32-aastane Claire Watkins, kes õhtustas restoranis koos üheksa endise koolikaaslasega, märkas roppusi alles kodus arvet uurima hakates.

«Olin pahviks löödud. Sõnum oli peidetud tellitud toidunimetuste vahele ja ilmselt arvasid nad, et me ei märka seda,» rääkis Watkins.

Restorani omanik Nigel Langstone vabandas külastajate ees. «See oli kahe töötaja vaheline isiklik nali, mida ei kavatsetud kellelegi teisele näidata,» selgitas ta.

«Hea tahte märgiks annetame selle söögikorra maksumusega võrdse summa kohalikule lastehaiglale,» lisas Langstone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles