Ott Leplandil seisab ees suur pauk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: Jelena Rudi

Blinddate 2013 ja TV6 Suur Sõbrapauk on 14. veebruaril Solarise aatriumis. Koostöös TV6-e ja tudengiseltsidega toimub aatriumis Blinddate 2013 ja Suur Sõbrapauk. Laest lastakse alla 66 666 punast õhupalli, millest osade sees on üllatused. EMA 2013 warm-up üritus toimub 9. veebruaril kell 14. Fänne hullutab ja autogramme jagab Ott Lepland.

14. veebruaril Nokia kontserdimajas toimuval Eesti muusikaauhinnad 2013 auhinnatseremoonial pärjatakse parimaid eesti artiste, kellel valmis eelmisel aastal uus album, laul või muusikavideo.

Auhindu antakse kätte 16 kategoorias. 170-liikmelise žürii poolt hinnati 2012. aastal ilmunud albumeid ning valiti välja ka aasta parim muusikavideo ja laul. Enim nomineerivad Iiris - viies kategoorias ning Marten Kuningas, Ott Lepland, Põhja-Tallinn ja Vaiko Eplik - neljas kategoorias.

Galakontserdil esinevad eelmise aasta parimad muusikud. Erishowga astuvad üles Iiris, Ott Lepland, Tenfold Rabbit, Tiger Milk, Vaiko Eplik, Põhja-Tallinn jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles