Galerii: bikiinides loomakaitsjad protestivad Filipiinidel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
33-aastane Manila loomaaia elanik Aasia elevant Mali sööb külmutatud puuvilja, mis on osa loomaaia programmist loomade stressiga võitlemiseks.
33-aastane Manila loomaaia elanik Aasia elevant Mali sööb külmutatud puuvilja, mis on osa loomaaia programmist loomade stressiga võitlemiseks. Foto: Reuters / Scanpix

Filipiinide pealinnas Manilas võtsid loomakaitseorganisatsiooni PETA aktivistid end eile bikiinide väele, et protestida loomade vangistuses pidamise vastu sealse loomaaia ees.


PETA kampaaniajuhi Rochelle Regodoni sõnul on loomade puuridesse kinni panemine julm tegu, mille vastu nad kõigi vahenditega protestivad. Manila väike loomaaed ei ole Regodoni sõnul mingil juhul sobiv aseaine näiteks ääretule džunglile.



Bikiinid kaunite naiste seljas tõid PETA sõnul igatahes nende ettevõtmisele soovitud tähelepanu. Manila loomaia tingimuste vastu on PETA sõna võtnud ka varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles