Maarja Kivi mees miljonitega miinuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kivi
Maarja Kivi Foto: Ergo Kuld/Scanpix

Majanduslangus rapib hoogsalt ka Vanilla Ninja algusaegade mänedžeri ja muusikaärimehe Renee Meriste kaugast.

Eksninja Maarja Kivi abikaasal ripub Krediidiinfo andmetel võlgu üleval lausa kahe miljoni krooni eest, kirjutab Kroonika.

Ärimees Renee Meriste  kohta, kes mõne aasta eest  lauljast abikaasa Maarja Kivi ja pisitütar Dora-Liisaga  Ameerikasse põrutas,  levivad jutud, et pere suundus suure lombi taha hoopis võlgade eest pakku.

Veel majanduse õitsenguaegadest, aastast 2007, mil nad Maarjamaa tolmu jalgelt pühkisid,  ripuvad Meriste firmadel  üleval arvestatavad miinused, mida omakorda paisutavad intressid -  Estonian Art Agencyl  ligi 850 000,  firmal DVD 2002 ligi miljon,  Ram Musicul  117 083 krooni ja OÜ Kuldmehikesel  122 804 krooni, kõik see kokku teeb enam kui kaks miljonit krooni.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles