Mudilasi oodatakse volberdama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesed nõiad võivad neljapäeval pidutseda kuursaalis.
Väikesed nõiad võivad neljapäeval pidutseda kuursaalis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 30. aprillil algusega kell 15 toimub Pärnu kuursaalis esimene omalaadne volbripidu kõigile väikestele nõidadele päris titeeast kuni algklassideni välja.

Ürituse korraldaja osaühingu Act Management tegevjuhi Margit Suhhostavetsi teatel jätkub neljatunnisel volbriüritusel tegevust igas eas lastele.

"Pidu juhib Väike Nõid, kes korraldab lastele kommide otsimise, joonistamis- ja osavusvõistlused ning möllab lastega niisama," rääkis Suhhostavets. "Kohapeal on soovijatel võimalus laenutada sobiv kostüüm, lasta teha näomaaling, pildistada end vigurseina juures ja kuursaali hoovis saab ratsutada päris ehtsa poniga!"

Suhhostavets lisas, et Port Arturi kaubamaja peab juba mitmendat aastat õhtul oma volbriüritust, kuhu lähevad ennekõike täiskasvanud ja vanemad lapsed.

"Sealt tekkiski mõte teha volbripidu väikestele lastele," avas Suhhostavets. "Samuti saavad ju üritusel pidutseda mudilaste vanemad, kes võib-olla muidu ei pääsekski õhtul välja."

Korraldaja teatel on üritus jagatud laias laastus kaheks. Kella kolmest oodatakse päris beebisid ja kuni kolme-nelja-aastasi lapsi. Alates kella viiest on üritus rohkem koolieelikuile ja vanematele lastele. See aga ei tähenda loomulikult, et lapsed ei tohiks lustida kogu üritusel.

Alates kella 15.30 saab peol kaasa elada meeleolukale programmile, kui esmalt esinevad MPDance väikesed tantsulapsed.

Pool tundi hiljem esinevad beebid koos emadega pallidel, misjärel treener Anu Nõmm annab nõu, mida vahvat saab iga ema ise koos lapsega kodus palliga teha. Huvilised saavad kõike kohe kaasa proovida.

Kell 16.30 esinevad peol võimlemisklubi Janika kõige nooremad lapsed. Veel pool tundi hiljem toimub osaühingu Siilipidu korraldatav suurejooneline kostüümide paraad pealkirjaga "Kevad loomariigis", kus mudilased näitavad loomakostüüme.

Kell 17.30 esinevad võimlemisklubi Janika vanemad lapsed.
Kohal on Põnnila mängumaa pallimere ja liumäega, Tallinna firma Taibula arendavate mängude ja autoga, millega lapsed saavad kohapeal sõita, ja palju muudki.

Suhhostavetsi teatel jätkub nelja tunni jooksul tegevust ka kõigile vanematele.

"Oma teenuseid ja tooteid tutvustavad veel mitu firmat, loomulikult on avatud kuursaal," teadis korraldaja.

Üritusele "BeebiVolber/MudilasVolber" oodatakse peresid täiskoosseisus ja sissepääs maksab kõigile 15 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles