Üheksa põhjust, miks hertsoginna Kate on imelisem kui sina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsoginna Catherine
Hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Briti suurim ilukliinik avalikustas hiljuti, et sealsed naised soovivad ilukirurgidelt endale kõige rohkem hertsoginna Catherine'i nina.

Väljaanne Huffington Post avastas, et see pole sugugi ainus asi, mis Kate'il parim on. Tal on ka...

Parim loomulik ilu. St Ives küsis tuhandelt naiselt, milline Briti kuulsus on naturaalselt kõige ilusam. Loomulikult võitis Kate.

Parimad juuksed. Juuksehooldusvahendite müüja Fabriah korraldas küsitluse, millised on kõige «legendaarsemad juuksed». Hertsoginna brünetid lokid saavutasid esikoha.

Parimad kulmud. Kõmulehe Daily Mail andmetel on Kate'i julged kulmud inspireerinud Briti naisi kulmusiirdamisele minema või kasutama muid kulme rõhutavaid nippe.

Parim garderoob. Lugematul arvul väljaandeid on Kate'i kuulutanud Briti stiilseimaks naiseks.

Parimad peakatted. Headwear Association, mis promob «teadlikkust kübarate ja peakatete kohta üle maailma», kuulutas Cambridge'i hertsoginna mullu aasta inimeseks.

Parim abielu. Briti telekanal Watch korraldas küsitluse selgitamaks välja kõige täiuslikum staarpaar. Prints William ja Kate tulid esimeseks.

Parim koer. Kate'i ja Willi koer Lupo sai Tatleri «kõige köitvamate inimeste» nimekirjas 50. koha, sest ta «armastab polot ja prints Harryt, kuid vihkab corgisid».

Parim «õnnelikkus». Jah, Kate hääletati Briti kõige õnnelikumaks kuulsuseks. Ta on õnnelikum kui keegi meist. Seda ilmselt ülalpööl loetud asjaolude tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles