Rase naine sai koduuksel kaks kuuli pähe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstol
Püstol Foto: AFP / Scanpix

Suurbritannias Batterseas lõppes naabrite sõnasõda sellega, et rase naine sai koduuksel kaks kuuli pähe.

22-aastast Krystal Harti tulistati kaks korda pähe pärast seda, kui ta oli oma 53-aastase naabri Angie Breweriga tülitsenud, kirjutab STT.

 

Politsei kahtlustab kuriteo toime panemises 40-aastast Thomas Hugesi, kes mitme teise naabri andmetel oli armunud Brewerisse.

 

Mees eitas raseda naise tapmist.

 Kohtusse jõudnud juhtumi uurimisel saadi tõendusmaterjali ka turvakaamera lindistusest. Sealt on näha, et Hughes karjub Krystal Harti ja tema elukaaslase David Siveteri korteri juures ja nõuab naise väljumist korterist. Siis on kuulda ukse avamist, kahte lasku ja karjuvat Brewerit.

 

«Lõpuks Krystal avas ukse. Hughes pani püstoli ta oimukohta ja Krystan vaatas hirmunult minu suunas. Siis ta tulistas kaks korda,» sõnas Brewer kohtus.

 

Süüdistaja Aftab Jafferjee kinnitusel ei süüdistata Brewerit mõrvale kaasa aitamises, kuid moraalne vastutus juhtumi toimumise eest jääb selle naise õlgadele.

 

Jafferjee lisas, et ülejäänud selle maja elanike kinnitusel on Brewer põrgulik naaber.

Kohtu dokumentides seisab, et juhtum sai alguse sellest, et Brewer pidevalt kaebas Hughesile naabrite peale. Tüli sai uusi tuure juurde, kui Thomas Hughes parkis oma auto Krystal Harti autole ette nähtud kohale ning Harti elukaaslane David Sieveter pani seda pahaks ning jättis klaasipuhastaja alla vastavasisulise kirja.  

«Hughes läks oma korterisse ning tuli püstoliga Harti juurde tagasi ning tulistas rasedat naist. Hughesi esimeseks sihtmärgiks oli tegelikult Sieveter,» sõnas süüdistaja.

Süüdistaja kinnitusel viis Breweri pidev kaeblemine Hugesi nii kaugele, et ta võttis püstoli ja mõrvas naabrinaise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles