Meie kangelane pidi aknast sisse ronima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meie kangelane 2008»
«Meie kangelane 2008» Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Meie kangelane 2008» pidid möödakäijad vanainimesel raske koti koju viima ning aknast sisse ronides talle lukustatud ukse avama.

Saate eesmärgiks on teada saada, kas eksisteerib veel inimesi, kes teeksid midagi omakasupüüdmatult.

Esmalt pidid vabatahtlikud aitama vanamemmel raske koti üle tee koju viia. Hädalisele tõttasid appi Kaisa ja Elo, Pjotr, Karel, Linda, Ailen ning Jana. Nemad pääsesid seega võistlema kümnele tuhandele kroonile.

Nüüd oli vanamemmel uks lukus ning võtmed tuppa jäänud. Tuli helistada lapselapsele ning naise telefonist lapselapse nimi üles otsida.

Sellega said kenasti hakkama Pjotr, Kaisa ja Elo, Karel, Ailen ja Jana. Välja langes Linda.

Stsenaariumi kohaselt polnud aga lapselast kodust ning abiline pidi redeli abil aknast sisse ronima. Sellest loobusid Kaisa ja Elo.
Karel märkas, et läheduses töötab mees redelil ning palus redelit laenuks, kuid aknast sisse ei ronima hakanud. Lahkus ka Jana, kes soovitas töömehelt abi paluda.

Ailen läks samuti redelit küsima, kuid ei tahtnud ise ronida, ja kutsus appi ehitusemehe. Ta langes välja, sest ei roninud ise sisse.

Pjotr ronis aknast sisse ilma redelita. Ta leidis võtme, avas vanamemmele ukse ning viis seega koju tšeki kümne tuhande krooniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles