Ilmatüdruk Maritit šokeeris bussis juhtunu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmatüdruk Marit Mittal
Ilmatüdruk Marit Mittal Foto: Ardo Kaljuvee / Kroonika

«Reporteri» ilmatüdruk Marit Mittal oli täna bussiga koju sõites tunnistajaks jahmatavale sündmusele.

Marit kirjutab Facebookis: «Nimelt tulid bussi peale noor ema koos umbes kolmeaastase pojaga ning ema palus pojal istuda vanadaami ja vanahärra vahele. Ei läinud minutitki, kui poiss oli oma poriste jalanõudega istmel püsti, emal silm ka ei pilkunud, kuni vanadaam kutsus teda korrale, et kuidas too laseb oma pojal jalanõudega istme peal püsti olla, kui teised inimesed seal istuvad. Ema aga vastas seepeale ninakalt: «Vaadake kui väike ta on, ma ei hakka temaga ometi bussis riidlema!»

Vanadaam manitses seepeale, et aga praegu ongi õige aeg õpetada siis selliseid asju! Noor ema ei teinud väljagi.

Olgu siinkohal ka öeldud, et mõned peatused hiljem kui kõik need kohas olid vabanenud ja pojakene istus ühe istme võrra edasi ning palus emmel oma koha peale istuda, siis isegi tema ei teinud seda! Täiesti kohutav, edu talle, kuni ta poeg suuremaks saab, vabakasvatus on «õige» valik. Mida teie arvate, kas see on normaalne?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles