Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Piljarditurniiri lõpp läheneb

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Urmas Hännile
Copy
See auto viib turniirivõitja Kuursaali pidutsema.
See auto viib turniirivõitja Kuursaali pidutsema. Foto: Erakogu

Piljardiklubi Pool Kaheksa märtsis alustet ja 12 nädalat tuurima kavatset turniir läheneb lõpule: 26. mail otsa saavast võistlusest on pidada jäänud veel viis etappi.

„Peaauhind on ehk jah läinud, aga iga etapi parimatele määratud preemiad on täiesti saadaval," julgustas klubi juhataja Ragnar Martinson seni võistlusest kõrvale jäänuid klubisse tulema ja kaasa lööma.

Kerge see uustulnukal muidugi olema ei saa: võistlus on toonud klubisse hulga päris uusi mängijaid ning vanad kaladki on hakanud senisest usinamalt oma võib-olla pisut luituma kippuvat vormi lihvima.

„Igal etapil on osavõtjaid 15-25 ringis, see on hea number," tõdes juhataja. „Järjest on tulnud juurde noori ja vanemaidki mängijaid ning tüdrukute hulgas on uusi palju, mängivad küll."

Praegu juhib piljardiklubi Pool Kaheksa võistlust naiste hulgas Helen Põder, talle järgnevad Kristina Kiisholts ja Lilian Küüts.



Meeste esikolmikusse kuuluvad Martin Maasik, Siim Saarme ja Andres Arro.

Märksõnad

Tagasi üles