Adam Lambertit ei õnnestunud Eestisse saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: promo

Üle-eelmise nädala lõpust levib Adam Lamberti fännifoorumides info, nagu esineks Ameerika poplaulja 29. juunil Tallinna lauluväljakul, soojendades Sir Elton Johni kontserti. Juuni lõpus toimuva «Tallinn Star Weekendi» avalike suhete juhi Reno Hekkonensi sõnul on tegu eksitusega ja Lambert Eestisse ei jõua.

Adam Lamberti ametliku kodulehe foorumis ja mitmes teises fännifoorumis on levinud valeinfo, otsekui annaks Ameerika superstaarisaates tuntuks saanud 31aastane popartist ja laulukirjutaja sel suvel Tallinnas kontserdi, kirjutab Õhtuleht.

28.-29. juunil peetava «Tallinn Star Weekendi» PR-juht kinnitab, et peale José Carrerase ja Elton Johni loodeti tõesti Eestisse esinema tuua ka toretsevate ja teatraalsete šõude poolest tuntud androgüünne poptäht Adam Lambert, ent tema management’iga ei jõutud kokkuleppele.

«Pole veel teada, kust lekkis Adam Lamberti võimaliku esinemise info,» avaldab Reno Hekkonens, kes sai Suurbritanniast ja Kanadast Tallinna kontserdi kohta pärivaid e-kirju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles