Eesti trummi-bassi esinumber reedel Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SoundHouse.
SoundHouse. Foto: promo

Homme esineb Von Krahlis Eesti ainus trummi ja bassi viljelev ansambel SoundHouse Est. Lisaks bändile astub plaadimasinate taga üles R2 DNB2013 kolme auhinnaga pärjatud artist Planeet ning residendid Qba ja To-Sha.

SoundHouse on viieliikmeline Eesti bänd, Noortebänd 2012 üks finaliste,  kes viljeleb trummi ja bassi muusikat. Reedel tuleb esitamisele täispikk live kava nende omaloominguga. Von Krahlis esineb Soundhouse koosseisus: Jana Abzalon - vokaal, Oliver Rõõmus - trummid, Roland Jairus - bass, Keio Vutt - saksofon, Mathei Florea - klahvpillid.

Planeet on kodumaine artist, kes andis eelmisel aastal välja esimese eestikeelse trummi ja bassi albumi. R2 DNB2012 küsitluses tunnistati Planeet nelja auhinna vääriliseks kui Parim Eesti produtsent, parim Eesti lugu («Satelliidid»), parim Eesti DJ ja Aasta Album (Planeet - «Ajamasin»). Kõiki R2 DNB 2012 tulemusi saab vaadata siit.

«Tjuun In» on Raadio 2 õhtuse vööndi raadiosaade, mida juhivad Eesti trummi ja bassi kuldsesse triosse kuuluvad Qba, To-Sha ja L.Eazy.

Kahetunnine raadiošõu on R2 eetris reedeti kell 22-00 tuues kuulajateni parimaid palasid d’n’b muusikastiilist. «Tjuun In’i» väisavad ka külalis-DJ-d nii meilt kui mujalt, samuti väljub «Tjuun In» nimeline saade mõnikord eetrist peole.

1. veebruari «Tjuun Inil» esinevad SoundHouse (otse), Planeet, Qba ja To-Sha. Uksed avatakse kell 23 ja pileti eest tuleb tasuta enne 00.30 5 eurot, hiljem 7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles