Mõttetalgulistele läheb teele üle 10 tonni materjale

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Täna pakendatakse “Minu Eesti” mõttekodadele 450 kasti talgute jaoks vajalike


materjalidega, kullerfirma DPD abiga veetakse üle Eesti laiali kokku kümme tonni kraami.


“Minu Eesti” registreerimise ja logistika toimkonna juhi Kersti Käbina ütlust mööda saab iga ametlik koda kasti, milles on kojavanema ja talgujuhi särk ning materjale vastavalt koja suurusele.



Kastid komplekteeritakse logistikatudengite abiga Ace Logisticsi laos. “See on hea logistikaülesanne tudengitele,” lausus Käbin.



”Minu Eesti” mõttetalgud toimuvad 1. mail rohkem kui pooles tuhandes ametlikus või omaalgatuslikus mõttekojas üle Eesti. Mõttetalgutel leitakse väikestes vestlusringides kiiresti lahendusi osaliste jaoks olulistele küsimustele, mille püstitavad talgulised kohapeal. Lahenduste elluviimisel saavad kaasa lüüa nii talgutel osalejad kui laiem ring huvilisi.



Et “Teeme ära 2008” sai alguse väiksest vestlusringist, loodavad korraldajad, et mõttetalgutest saavad alguse vähemalt tuhatkond uut väiksemat ja suuremat tegu, mis muudavad meie elu Eestimaal paremaks. Tegemist on kogu maailmas ainulaadse ettevõtmisega.



”Minu Eesti” mõttetalgutele registreerumine toimub www.minueesti.ee kodulehel ja raamatukogudes üle Eesti kuni 1. mai hommikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles