Tissi-Heidi lõi maailmalõpu kartuses laiaks 10 miljonit dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Montag - 34DDD
Heidi Montag - 34DDD Foto: SCANPIX

Mitmete iluoperatsioonidega kuulsust kogunud reality-täht Heidi Montag ja tema abikaasa Spencer Pratt olid veendunud, et maailma lõpp saabub 2012. aasta 21. detsembril.

Paar avalikustas 2010. aastal, et nende kümne miljoni dollariline varandus on täielikult kadunud ning kulude kokkuhoidmiseks kolisid nad oma luksushäärberist Pratti vanemate juurde, vahendab OK!.

Pratt rääkis nüüd, et nad raiskasid raha ära, sest maiade kalender ennustas maailmalõppu.

«Teenisime ja kulutasime vähemalt kümme miljonit dollarit. Kuulsime, et maailm lõpeb 2012. aastal. Otsustasime, et peame raha ära kulutama enne, kui asteroid Maad tabab,» rääkis mees.

«Siinkohal väike soovitus kõigile inimestele - ärge kindlasti raisake asterodide kartuses kogu oma raha,» lisas ta.

Pratti sõnul oli kümnest miljonist dollarist väga lihtne lahti saada: «Kinkisin sõpradele sünnipäevaks 20 000 dollarit. Sularahas. Ostsin inimestele autosid. Andsin teenindajatele jootraha sadades. Maksin inimestele 300 dollarit, et nad lihtsalt meile ukse avaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles