Rolf Junior esitleb debüütplaati

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Junior Eurolaul 2008 konkursil
Rolf Junior Eurolaul 2008 konkursil Foto: Liis Treimann

Eestis ülikiirelt populaarsust võitev noor ning andekas laulja Rolf «Junior» Roosalu on üllitanud esimese täispika plaadi «Ingel». Esikplaat, mis kätkeb endas 14 lugu, sisaldab head valikut kaasaegset ja tempokat tantsumuusikat.

 

Lisaks vanadele publiku lemmikutele «Nüüd ma tean», «Unustan sind» ja «Miks ootan veel» leidub plaadil verivärsket ning varem kuulmata materjali. Plaadi nimilugu «Ingel» on praegu tantsusaalides ja raadiotes populaarseim eestikeelne hittlugu.

Uuematest lugudest on debüütalbumil ka konkursil Eurolaul 2008 neljanda koha saavutanud «One on one», mis on plaadi ainus ingliskeelne laul ning üllatav duett koos Anne Veskiga. Enamuse lauludest on kirjutanud Rolf ise koos produtsent Vahur Valgmaaga.

Rolf Roosalu on tuntust kogunud muusikalilaulja ja -näitlejana, osaledes esimeses neist juba 11- aastaselt (1993. aastal "Oliver" Vanemuises). Samuti on ta osa võtnud Eurovisiooni Eesti eelvoorust.

Rolfi värsket albumit saab endale soetada alates 26. veebruarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles