Schwarzenegger: olen ori omas kodus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver
Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver Foto: SCANPIX

Endise näitleja ja praeguse California osariigi kuberneri Arnold Schwarzeneggeri arvates võib ta küll avalikkuses juht olla, kuid omas kodus on ta ori.

Saksa ajakirjale Stern antud intervjuus lausus 61-aastane Schwarzenegger, et oma koduses elus on ta alluv, kes igal hommikul viib oma naisele kohvi voodisse, kirjutab STT.

 

«Olen ori omas kodus. Minu ülesanne on kõik pereliikmed erinevatel aegadel äratada. Igal hommikul täpselt kell 6.45 viin oma naisele kohvi voodisse ja äratan ta meeldiva kohviaroomiga üles,» lausus endine näitleja ja nüüdne kuberner.

 

Arnold Schwarzenegger ja ta naine Maria Shriver on olnud abielus 21 aastat. Neil on neli last: 18-aastane Katherine, 16-aastane Christina, 14-aastane Patrick ja 10-aastane Christopher.

 

California osariigi looduskeskkonna ja –varude säästmise eest võitlev Schwarzenegger on ka oma kodus rohelist mõtlemist juurutanud.

 

«Varem oli lastel komme veerand tundi duši all olla. See ärritas mind, kuna nad raiskasid vett. Seadsin piirangu, et nad peavad maksimaalselt viie minutiga hakkama saama,» lausus kuberner.

Schwarzeneggeri sõnul peab ta jälgima kõigi pereliikmete vajadusi, kuid samas ka kehtestama piiranguid.

«Olen ori, kes vastutab,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles