Elton John tutvustas oma nooremat poega Elijah Joseph Danieli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John (paremal) ja David Furnish
Elton John (paremal) ja David Furnish Foto: SCANPIX

Muusik Elton Johni ja ta partneri David Furnishi teine poeg Elijah Joseph Daniel Furnish-John nägi ilmavalgust 11. jaanuaril Los Angeleses.

Selle lapse sünnitas sama surogaatema, kes kaks aastat tagasi sünnitas ka paari esimese lapse, poeg Zachary Jackson Levon Furnish-Johni, kirjutab People.

Isad olid mõlema poja sünni juures.

«Püüdsime luua rahuliku ja lapsele sobiva atmosfääri. Nii Elijah kui Zachary olid väga oodatud lapsed. Elijah sünni puhul ei olnud me enam nii erutunud,» sõnas John.

Furnish lisas, et poeg Zacharyga on nad juba vanemlikke oskusi kogunud.

Kaheksa aastat koos olnud paar oli pärast Zachary sündi kindlad, et tahavad veel teist last ning kasutavad sama surrogaatema.

«Ta on väga tore, soe ja armastav naine,» iseloomustas John ta kaks poega sünnitanud naist.

John ja Furnist kavatsevad oma poegadele tulevikus paljastada, millistel asjaoludel nad ilmale tulid.

Mehed on jäädvustanud ja dokumenteerinud mõlema poja tekke, nende üsas arenemise ja sünni kohta käiva.

«Tahame, et meie pojad mõistaksid, oma tekkelugu ning sellega seotud armastust,» sõnas John.

Veel paar kuud elab neljaliikmeline perekond Los Angeleses, siis aga pöörduvad nad tagasi oma päriskoju Suurbritanniasse Windsorisse, kus neil on ruumikas maja.

«Me loodame, et Zachary ja Elijah on terved ja õnnelikud. Anname neile kogu oma armastuse ja toetuse, et nad saaksid üles kasvada ning saada selleks, kelleks nad saada tahavad,» lisas John.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles