12-aastane koolitüdruk tekitas õpetajale kehavigastusi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jupiterimages.com

Lääne-Rootsis Mölndalis ründas 12-aastane tüdruk oma kehalise kasvatuse õpetajat, tekitades viimasele kehavigastusi.

Õpetaja palus halvasti käitunud õpilasel tunnist lahkuda, kuid hiljem tormas tüdruk õpetajale rusikatega kallale, kirjutab thelocal.se

Kooli esindaja kinnitusel sai õpetaja raskeid kehalisi vigastusi ja ta toimetati haiglasse. Politsei alustas juhtumi uurimist.

«Intsident sai alguse siis, kui õpetaja palus tüdrukut ja veel ühte õpilast kehalise kasvatuse tunnist lahkuda, kuna nad segasid tundi. Tüdrukud suundusid kõrvalruumi, kus nad jätkasid tunni segamist uste paugutamisega,» meenutas kooli esindaja.

Esindaja jätkas, et õpetaja hakkas enda ja ülejäänud õpilaste turvalisuse pärast kartma ning katkestas tunni.

«Siis hüüdis üks õpilastest midagi teise ruumi saadetud tunnisegajatele. Selle peale tuli tüdruk ruumist välja ja hakkas õpetaja peale karjuma. Lõpuks õpilane ründas. Õpetaja sai rünnaku tagajärjel raskelt kannatada,» selgitas esindaja.

Politsei sõnul viisid nad läbi esialgse uurimise.

«Kuna tegemist on alaealistega, kes on karistamise jaoks liiga noored, siis edaspidi  tegelevad nendega sotsiaaltöötajad,» lausus noorsoopolitsei esindaja Jan Nilsson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles