Radioheadi solist liitus kliimamuutuste vastu võitlejatega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radioheadi solist Thom Yorke
Radioheadi solist Thom Yorke Foto: AFP / Scanpix

Ansambli Radiohead solist Thom Yorke liitus kliimamuutuste vastu võitleva organisatsiooniga, üritades avalike sõnavõttudega mõjutada Euroopa valitusi vähendama riikide heitgaaside taset. 

Laulja andis oma toetuse organisatsioonile The Big Ask, mis plaanib paluda 17 Euroopa riigilt, et need paneksid paika eesmärgid, millega vähendataks kahjulike ainete loodusesse jõudmist, teatab WENN.

«Me ei ärka kliimamuutuste õudusunenäost kunagi üles, kui meie riikide ja Euroopa Liidu juhid tegutsema ei hakka. Nemad on ainsad, kes saavad panna paika struktuurid, mis võiksid meil aidata kliimamuutuste vastu võidelda,» ütles Yorke.

«Sellepärast algatasimegi me 17 riigis projekti The Big Ask. Vähendades igal aastal heitgaaside hulka riiklikul ja üle-Euroopalisel tasemel, saame me anda oma osa kliimamuutustega võitlemisel ning anda tervele maailmale head eeskuju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles