Kas inimene võib mõttejõul saada kõik, mida soovib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika Rae.
Relika Rae. Foto: Erakogu

Olen alati saanud kõik, mida tahtnud. Ma ei pea silmas seda, et olen ära hellitatud ja vanemad on mulle kõike ostnud. Ma mõtlen seda, et isegi kõik mu purskkaevu ääres sentide eest soovitud soovid on täide läinud.

Kui tahan, et midagi juhtuks, või mõtlen, et võiks kohtuda mõnda kindlat tüüpi inimesega, siis see juhtubki. Rääkimata siis juba materiaalsetest asjadest.

Kas te ei ole mõelnud, miks mõnel inimesel pidevalt veab, samal ajal kui teine õnnetusi nagu magnetiga külge tõmbab?
Minu arvates inimesed lihtsalt mõtlevad valesti.

Kõik paistavad soovivat omale palju raha, et siis selle abil näiteks maja ja auto osta. Võiks ju kohe lihtsalt maja ja autot tahta.

Raha on selle juures ebaoluline vaheetapp. Kui sa ikka väga neid omale soovid, võivad need sulle sülle kukkuda ka rahata. Vähemalt minuga juhtub selliseid asju pidevalt.

Ühte asja olen aga tähendanud. Oma soovidega tuleb olla võimalikult täpne ja kõik enda jaoks läbi mõelda. Vastasel juhul kipub olema nagu kuldkala muinasjuttudes, et saad küll, mida ihaldad, aga mingi konks on juures.

Mõnda aega tagasi leidsin sarnasel teemal väga huvitava filmi pealkirjaga „The Secret", mis tõlkes tähendab „Saladus". Filmis räägivad inimesed n-ö külgetõmbejõust.

See tähendab, et kui mõtled negatiivselt, juhtuvadki sinuga negatiivsed asjad. Kui aga mõtled positiivselt, saadad universumisse positiivset energiat ja sinuga juhtuvad head asjad.

Filmis on heaks näiteks toodud parkimine. Täpsemalt parkimiskoha puudumine. Kui sa enne mõtled midagi sarnast, et jälle võetakse su koht ära ja jälle on parkimisega jamasid, siis suure tõenäosusega nii see ka kujuneb. Aga kui mõtled, et täna saan korralikult parkida, on väga suur tõenäosus, et seda saadki.

Arvatavasti on soovide täitumise üks põhjus see, kui inimene midagi väga tahab, hakkab ta selle saavutamise suunas alateadlikult tegutsema.
Äkki me täidamegi siiski oma soove ise?

Laul, mida kuulata: Jack Off Jill "My Cat".

Video, mida vaadata: Esimesed 20 minutit filmi "The Secret" algusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles