Neljapäevases «Õhtusöök viiele» võõrustas külalisi superstaarisaatest tuntud laulja Jaan Lehepuu.
«Õhtusöök viiele» retseptid: Jaani menüü oli lihtne ja igapäevane
Jaan Lehepuu on Haapsalu noormees, kes sai laiemale avalikkusele tuntuks superstaarisaatest. Finaalist tuli lahkuda küll esimesena, kuid saade avas ka temale nii mõnegi ukse muusikamaailmas. Koostöös Tanel Terasega osaleb Jaan muusikalises projektis DJ TT ja Jaan Lehepuu, kus Jaan laulab just talle kokkuklopsitud muusikat, esinetakse enamasti suurtel üritustel ja klubilavadel. Siiski on muusikategemine Jaani jaoks hetkel teisejärguline, kuna põhirõhk on ülikoolil ja õpingutel. Ülikooli minek oli praktiline valik, sest Jaani arvates peab alati olema mingi trump tagataskust võtta, kui muusikamaailmas seda äratoitvat tähelendu ei peaks tulema.
1.eelroog: Antipasti
Vaja läheb:
parma sink
parma juust
salaami
oliivid
marineeritud shampinjonid
melon
Valmistamine:
Serveeri roog kas eraldi taldrikutel, pannes igale taldrikule midagi igast valikus olevast komponendist, või siis serveeri ühel suuremal vaagnal, kust pealt on mõnus endale tõsta vastavalt soovidele.
2.eelroog: Minipitsa
Vaja läheb:
gruusia sai (lavašš)
tomatipasta
pitsakate
tomat
paprika
juust
pitsamaitseaine
Valmistamine:
Määri lavaššile peale tomatipastat, seejärel pitsakatet, raputa peale natuke pitsamaitseainet. Haki tomat ja paprika ning lisa pitsakattele. Kõige peale puista riivitud juust ja küpseta ahjus kuni minipitsad on valmis.
Pearoog: Pasta Hiina kastmega
Vaja läheb:
Kanafilee
spagetid
Hiina kaste
sool
Valmistamine:
Prae kanafilee tükid valmis ja keeda spagetid. Lisa praetud kanafilee spagettidele, peale kalla Hiina kaste. Sega ilusti läbi ja serveeri kuumalt. Maitsesta soolaga.
Magustoit: Puuviljasalat
Vaja läheb:
õun
pirn
banaan
apelsin
kiivi
jogurt
Valmistamine:
Lõika kõik puuviljad tükkideks ja aseta kihiti kokteilklaasidesse. Peale kalla jogurt.