Neljapäeval stardib saade «Vanad torisejad»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanad torisejad
Vanad torisejad Foto: Kanal2

Sarja peategelasteks on seitse pensionieas eesti vanahärrat, kes on veendunud, et vanasti oli muru rohelisem ja et tänapäevane maailm kubiseb naeruväärsetest totrustest.

«Vanad torisejad» on humoorikas eksperiment, kus seitse väärikat vanahärrat seatakse silmitsi kõige sellega, mida nad on seni arututeks moodsateks veidrusteks pidanud. Oma põlvkonna täisvereliste esindajatena ei mõista nad tänapäeva noori, kes kuulavad hirmsat ebameloodilist muusikat; käivad nabapluusiga; veedavad kogu vaba aja internetis ja augustavad keelt ning kulmu. Ja loomulikult ei jäta nad rõhutamata, et nende nooruses kandsid tätoveeringuid ainult vangid ja meremehed...



Seltskonna vanim liige on 81-aastane ja nende seas on nii endisi direktoreid, arhitekte, poliitikuid, õpetajaid kui ka üks tänini tegus korstnapühkija. Nende torisemine pole siiski kunagi õel ega kuri, tegemist on äärmiselt muhedate ja elurõõmsate vanahärradega.



«Vanad torisejad» on lõbus sissevaade nähtustesse, mille kohta vanem põlvkond tavatseb öelda: Ah, see on üks noorte värk!» tutvustab saate süzheed produtsent Aivo Spitsonok.«Enamasti põhinevad nende hinnangud aga lihtsalt eelarvamustel, sest neil puudub otsene kontakt tänaste noorte elustiiliga. Meie saatesarjas saavad nad seda kõike aga omal nahal kogeda ja selle põhjal oma arvamuse kujundada. See on neile nagu uks nende laste ja lastelaste maailma», räägib Spitsonok.



«Vanad torisejad» on Kanal 2 eetris alates 6. märtsist neljapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles