Elu24 video: valudes ja lonkav Arvo Kukumägi väisas Elu24 toimetust

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Kukumägi (1958-2017)
Arvo Kukumägi (1958-2017) Foto: Jelena Rudi

«Ma röökisin ja karjusin, aga keegi ei teinud väljagi!» pajatab, eile Võidu väljakul liinibusi ukse vahele jäänud näitleja Arvo Kukumägi emotsionaalselt.

«Hakkasin bussi astuma ja siis ta lõi äkki uksed kinni. Ja jalg jäi ukse vahele. Ja ma röögin ja karjun, aga keegi, kes seal ümber on, ka välja ei tee,» rääkis näitleja Arvo Kukumägi teisipäeval Õhtulehele mõni tund pärast bussi järel lohisemist.

Päästjaks osutus juhuse läbi Kukumäele tuttav filmilavastaja ja -produtsent Aare Tilk. «Tilk on kangelane, äkki saab järgmine aasta presidendilt medali,» loodab Kukumägi.

Olgugi valudes, väisas Kukumägi siiski täna ka Elu24 toimetust

«Ma ei taha seda lugu suure kella otsa... Aga oleks te näinud, milline ma eile välja nägin! Olin üleni mudaga koos ja pidin ühe ametnikuga Mustamäel kokku saama.»

«Võtsin mantli seljast ära, jätsin selle peldikusse ja valged sitased püksid olid jalas... Nende pärast vabandasin.»

Ametnik küsis: «Kas kukkusite või?» Ütlesin, et jah. Vaatas küll mind kahtlustavalt...

Kuidas ajakirjandus sellest nii kiirelt kuulis?

Sellepärast, et Tilk on kangelane. Enne, kui ma veel bussist välja jõudsin, oli mulle juba kõne ajakirjanikult. Aare Tilk oli jõudnud juba neile helistada.

Ega mina polekski tahtnud, et keegi sellest midagi kuulda saab. Pärast helistas mulle üks sõber advokaat ja ütles, et sellise asja eest saaks bussijuhi kinni panna. Aga seda ma küll ei taha!

Ju bussijuht oli hajameelne ja ega mul pole ka ju midagi viga... Iga inimesega võib juhtuda. Võib-olla oli ta väsinud või liiga palju tööd teinud või olid kodus mingid pahandused või olid hoopis muud muremõtted peas või oli armunud või olid naisega pahandused... Igasuguseid asju võib olla.

Võib-olla maksab bussifirma siiski kinni sinu riiete keemilise puhastuse?

Ma jätsin selle kuradi sitase jope selle firma peldikusse, ma ei saanud ju sellega taksosse minna. Oleks takso ära määrinud... Hea sulejope oli küll.

Kallis?

Jah oli. Ja püksid ja head kingad on ka täiesti perses... Ja kaabu läks ka... Aga ma ei taha mitte midagi! Kokkuvõttes oli ikka Tilk kõige suurem kangelane ja tahaksin teda kogu südamest tänada.

Aitäh, Aare Tilk, et päästsid Eesti rahva aarde, näitleja Arvo Kukumäe!

Vaata teisi Elu24 videosid siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles