Peogalerii: soovijad said Rybakilt autogrammi kas või rindadele

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 19. jaanuaril lisas alati põnevust ning hasarti täis Vegas pinevust veelgi, tuues publikuni maailmakuulsa Eurovisiooni võitja Alexander Rybaki!

Nagu Vegasele tavaks saanud, muutus Klubi Teater üheks ööks tõeliseks mängupõrguks, kus jagus Vegasele omast hasarti, salapära ja elevust.

Vaid sel ööl oli võimalik Klubis Teater oma õnn tõeliselt proovile panna, proovides kätt nii ruletilaua taga, kui ka blackjackis või siis katsetada kas õnn naeratab ehk mõnes teistes Olympic Casino poolt pakutud õnnemängus.

Õnnelikel oli võimalus proovida kätt koos Martini põrguinglitega mänguautomaadi taga, võites põnevaid auhindu ning värskendades end värvikirevate Martini kokteilidega.

Sel korral pani lisaks Vegas põnevusele nii mõnegi külalise ahhetama ja hinge kinni hoidma armastatud Eurovisiooni võitja Alexander Rybak, kes andis täismajale vapustava kontserdi!

Muidugi mõista kujunes õhtu eriliseks lemmikuks edetabelite tippe vallutanud Eurovisiooni võidulaul „Fairytale“.

Peale meeleolukat showd jätkus pidu kaunite Vegase diivade ning  DJ Kikko valitud hoogsate klubihittide saatel varahommikuni!

Teiste seas oli Rybaki kuulama tulnud ka kaunitaride suur lemmik, Uku Suviste ning loomulikult ei puudunud peolt ka Eurovisooni staari Eesti silmarõõm, Gerli Rosenfeld.

Vaata staariderohket galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles