Lauluväljak muudetakse Star Weekendiks mugavaks meelelahutusareeniks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas Eestis: Elton John (65) esineb oma karjääri 40. aastapäeva tähistava maailmatuuri raames Tallinna lauluväljakul juuni lõpus.
Taas Eestis: Elton John (65) esineb oma karjääri 40. aastapäeva tähistava maailmatuuri raames Tallinna lauluväljakul juuni lõpus. Foto: SCANPIX

28. ja 29. juunil Jose Carrerase ja Elton Johni kontsertidega päädiv Tallinn Star Weekend katab pool lauluväljakut toolidega ning ehitab alale rohkelt baare ja restorane. Esmakordselt toimuv Tallinn Star Weekend 2013 rõhub mugavusele ja valikuvõimalustele.

«Kui senimaani seostuvad lauluväljaku suured kontserdid enamuses seisukohatadega ning šašlõkibaaridega, siis Tallinn Star Weekend pöörab selle kontseptsiooni pahupidi,» kommenteeris ürituse avalike suhete juht Reno Hekkonens.

«Väga suur osa lauluväljakust kaetakse pehmete toolidega ning iga ala juurde tuleb piisava valikuga rahvusrestorane ja kokteilibaare. Lisaks jagatakse istetsoonid mitmeteks sektoriteks ning tagatakse eraldi sissepääs aladele. Seda kõike selleks, et anda inimestele võimalus veeta aega kontserdil mugavalt, väärikalt ning ilma trügimiseta,» lisas Hekkonens.

Eri rahvusköökidega restoranid katavad lauluväljaku ääred mõlemalt küljelt kõikidele kontserdikülastajatele. Sohva- ja konkteilibaarid on saadaval kõikides VIP sektorites.

Taoline valikuvõimalus ja ürituste pikem kestvus peaks ka rahva lauluväljakule meelitma varem. Nii saavad inimesed nautida kontserdimelu rahulikumas tempos ja ilma kiirustamiseta.

29. juunil esineva Elton Johni kontserdi külalisesineja on Tõnis Mägi ning lähiajal selgub ka kolmas esineja.

28. juunil Tallinn Star Weekendi avava Jose Carrerase kontserdile müüakse ainult istekohti. Ooperikuningas lubas teha oma külalisesineja valiku teatavaks veebruarikuu jooksul.

Tallinn Star Weekend on esmakordne taoline algatus. Enamikul juhtudel on kontserdid kas üleni seisukohtadega või on seal väike VIP-tsoon, mis müüakse välja välkkiirelt.

Jose Carrerase ja Elton Johni kontserdile on korraldaja andmetel hetkeseisuga tulemas üle tuhande kontserdikülastaja välismaalt. Enamik neist on ostnud piletid VIP-sektoritesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles