Ei või olla! Elu24 saadab viis õnnelikku Justin Bieberi kontserdile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

28. aprillil esineb megastaar Justin Bieber Peterburi suurimal siseareenil. See on ainuke võimalus kodu lähedal Bieberit näha, kuna Helsingi kontsert on ammu välja müüdud ning Eestisse ei jõua staar niipea.

ELU24 SAADAB VIIS ÕNNELIKKU JUSTIN BIEBERI PETERBURI KONTSERDILE!

Elu24 loosib välja 5 priipääset 28. aprillil Peterburis toimuvale Justin Bieberi kontserdile.

Selleks, et osaleda loosimises, tuleb hakata Elu24 fänniks Facebookis, vajutada like ja jagada postitust «Ei või olla! Elu24 saadab viis õnnelikku Justin Bieberi kontserdile!»

ning kirjutada postituse alla oma e-maili aadress, mille kaudu saame sinuga ühendust. Oma meiliaadressile lisaks tuleb postituse all vastata järgmistele küsimustele:

- mis nime kannab Justin Bieberi maailmatuur, mille raames ta Peterburis esineb?
- kui vana on Justin Bieber?
- mis riigist on Justi Bieber pärit?

Piletimäng lõpeb järgmisel nädalal kui avalikustame võitjate nimed Elu24 Facebooki seinal.

Piletivõitnutega võetakse ühendust meilitsi.

Megastaar Justin Bieberi Peterburi kontserdile oodatakse palju külalisi Eestist

Mõni aeg tagasi Eestis alanud Justin Bieberi Peterburi kontserdi piletimüügi edukus näitab, et supertähte läheb vaatama palju eestlasi, sest Peterburi suurimal siseareenil  28. aprillil toimuv show on ainuke võimalus näha noort muusikaprintsi kodu lähedal.

«Kuna kõik Euroopas toimuvad Bieberi kontserdid on välja müüdud minutitega, siis saab ilma suurte kulutusteta ja mugavalt tema esinemist näha ainult Peterburis,» kommenteeris Justin Bieberi Peterburi kontserdi väliskommunikatsiooni juht Reno Hekkonens.

«Arvata võib, et pileteid pole kauaks, seega, kes jäid Helsingi kontserdi piletitest ilma, peaks kiirustama. Seda enam et Eestisse ei õnnestunud Bieberit ka seekordse maailmatuuri raames kuidagi meelitada,» lisas Hekkonens.

Peterburi SKK areenil esinev Justin Bieber annab Venemaal ainult kaks kontserti. Superstaari Stockholmi ja Helsingi kontserdid müüdi välja minutitega.

Produktsioonilt suurejoonelisemaid maailmatuure «Believe Tour» on noorte iidoli kolmas maailmatuur.

Kõigest mõne aastaga peadpööritava unistuste karjääri teinud Justin Bieber on tänaseks müünud üle 17 miljoni albumi ning on üks mõjuvõimsamaid staare planeedil.

Kontserdi pileteid on Eestis võimalik osta kõigist Piletilevi punktidest hinnaga alates 50 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles