«South Park» irvitab Susan Boyle´i ja piraatide üle

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«South Park» on oksjonil
«South Park» on oksjonil Foto: Wikipedia.org

Karmide nalajde ja musta huumori poolest tuntud USA animasari «South Park» võttis nüüd ette briti talendisaates üllatanud šotlanna Susan Boyle`i ning Somaalia piraadid.

Selle nädala kolmapäeval USAs eetris olnud osas põgeneb Kyle Broflovski väikevend Ike kodust, kuna ei suuda enam kuulata Susan Boyle´i kiitmist, kirjutab AP.

Ike jätab vanematele kirja: «Armsad isa ja ema, ma põgenen. Koolis on kõik f***ing idioodid. Kui keegi veel räägib mulle Susan Boyle`ist ja tema palast muusikalist «Les Miserables», siis ma oksendan selle peale».

Samas «South Parki» osas heidetakse nalja ka Somaali piraatide üle.

Adeni lahe mereröövlitest innustatud Eric Cartman kogub South Parkist kokku lastejõugu. Nad suunduvad Somaaliasse, et liituda mõne sealse mereröövlite kambaga.

Üsna varsti saavad Cartman ja ta kaaslased aru, et Somaali piraadid ei ole tegelased «Kariibi mere piraatide» filmidest.

Pettunud lapsed lähevad South parki tagasi. Pärast seda lasevad USA snaiperid Somaali piraadid ükshaaval maha.

«Lõpp hea, kõik hea,» ütleb selle peale Cartman.

«South Park» on joonissari, mille peategelasteks on neli poissi, kes elavad Ameerika Ühendriikides Colorados, väikses linnas nimega South Park. Peategelased Stan, Cartman, Kyle ja Kenny on ropu suuga ja käivad neljandas klassis. Poisid on kõik üheksa-aastased.

Sarja loojad on Trey Parker ja Matt Stone. Sari on jooksnud kanalil Comedy Central alates 1997. aastast. Multifilmisari on tuntud peamiselt parodeerimise ja popkultuuri käsitlemise pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles