Meeleolukas video: tõeliselt omapärane klassipulm Pärnust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis peeti klassipulma.
Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis peeti klassipulma. Foto: youtube.com

«Ühel kargel jaanuarikuisel talvehommikul leidis Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi 12. sotsiaalklassi meeskollektiiv, et aastate jooksul on nagu nalja ja pulli saadud rohkem kui rubla eest, õpitud on samuti omajagu, ent siiski on miskit nagu puudu,» kirjutavad noored oma youtube'i kanalile laetud video kirjelduses.

«See miski on hella eevatütre sametpehme puudutus ja meelas pilk. On vaja kedagi, keda silmadega õgida ja varvastega kõditada, kellega koos vaadata Prillitoosi ning kellega nautida tuvide toitmist.»

«Loosi tulemusena selgus valitu, kes võis pidada end tollel hetkel kõige õnnelikumaks meheks maailmas, sest just ja ainult temal oli võimalus kosida kauneima neiu kätt terves kesklinna koolide regioonis või täpselt isegi terves universumis (jah, me loeme ka Pluutot siia alla). Aastatepikkuse töö ja planeerimise mahlakat vilja ongi teil võimalik kaeda antud videos. Nautigem!»

Vaata ja avalda arvamust - kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles