Klubi BonBon sulges uksed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„QUEENSWAY“ SSS & MMM pidu klubis BonBon
„QUEENSWAY“ SSS & MMM pidu klubis BonBon Foto: Ruslan Bardash

Elu24 usaldusväärne allikas avaldas toimetusele, et Tallinna populaarne peopaik klubi BonBon sulgeb uksed jäädavalt.

Klubi programmi- ja turundusjuhi Triin Tereski sõnul on tegu täiesti adekvaatse vihjega, kuid ühe mööndusega. «BonBon sulges uksed tõesti, aga üksnes kaheks nädalavahetuseks. Pärast seda oleme oma sõpradele taas avatud kujunduslike uuendustega,» märkis Teresk.

Nii saab lugeda ka klubi Facebooki seinalt.

Klubi interjööris mingeid drastilisi renoveerimisi ette ei võeta, kuna pisut rohkem kui aasta tagasi kapitaalse uuenduskuuri läbinud pidupaika pandi niigi ilmatu suur kogus raha magama.

Sisedisaineri Ville Lausmäe (VL Design) käe all valminud ööklubi sisekujundus oli juba avamise hetkeks pälvinud suisa rahvusvahelist tähelepanu.

Projektijooniste ja 3D pildilahenduste põhjal on klubi sisedisaini kajastamisest oma väljaandes teada andnud üks maailma juhtivaid sisearhitektide disainiajakirju.

«Klubis on avaram ruumilahendus, suurem tantsuplats, uuenenud helipark ning sadu meetreid LED-valgusteid, mis muudavad klubi värvigammat kõikides põhivärvides,» täpsustas toona klubi omanik Andres Peets, kes täna jäi Elu24 toimetusele kättesaamatuks.

Klubis tehtud  uuendusi pidas Peets Eesti klubimaastikul seni kõige suuremaks investeeringuks sisekujundusse ja valgusparki. Eesmärgiks võeti luua konseptuaalselt uus, New Yorki stiilis klubi.

Uhke klubi pidavat siplema aga majanduslikes raskustes, teab toimetusega rääkinud allikas, kelle sõnul on kahenädalane periood veintustaktika leidmaks klubi majandamisega tegelema uus omanik.

Ka Teresk ei osanud öelda, millal täpselt klubikülastajad uute sisekujunduslike elementidega tutvuda saavad. «Selle koha pealt ei oska täpset kuupäeva öelda,» kõlasid Tereski sõnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles