Monaco vürst Albert pidutses nädalavahetusel Tallinnas

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaloolisele Tallinn – Monte Carlo maratonile andis stardi Eestis ametlikul visiidil viibiv Monaco vürst Albert II.
Ajaloolisele Tallinn – Monte Carlo maratonile andis stardi Eestis ametlikul visiidil viibiv Monaco vürst Albert II. Foto: Jelena Rudi

Monaco vürst Albert II veetis meeleoluka nädalavahetuse Tallinnas, sahistatakse kuluaarides.

«Nii see täpselt oligi. Kui ametlikult on Monaco vürst väisanud Eestit kahel korral - 2008. aasta veebruaris ning 2011. aasta mais, siis mitteametlikult on Albert II lõbureisil Tallinnas käinud kordades rohkem,» pajatab tundmatuks jääda sooviv allikas Elu24-le.

«Tema kutsujaks oli loomulikult meilegi hästi teada-tuntud itaallasest peolõvi Roberto de Silvestri aka Unistuste-Roberto. Pidu peeti maha reede õhtul, suurepärase vaatega Swissoteli viimasel korrusel.»

«Kohal olid kõik meie kohalikud seltskonnadaamid, alates Maret Soomist ja lõpetades Jana Pulgaga. Pidu väisas ka seltskonnastaar Gerli Rosenfeld, kes saabus pittu eurolaulik Alexander Rybakiga. Noored jagasid häbenemata õrnusi, sest fotograafe polnud kinnisele peole lubatud.»

«Teiste seas oli kohal ka peolemb ärimees Andres Peets, kes sulges reedel ka muuseas oma klubi BonBon uksed lõplikult. Mees otsib sellele uut omanikku,» pajatas Elu24-le usaldusväärne allikas.

Vürst Albert II kihlus 2. juulil 2011 Lõuna-Aafrika Vabariigi endise ujuja Charlene Wittstockiga. Paar laulatati kiriklikult. Poissmeeste õhtu pidas mees maha Tallinna öös.

Vürstil on ka kaks väljaspoolt abielu sündinud last, keda ta on tunnistanud oma lapsena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles