«Talendijahis» võidutses noor õhuakrobaat Lemme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saade "Talendijaht"
Saade "Talendijaht" Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Talendijaht» võitis žürii poolehoiu kaheksa-aastane õhuakrobaat Lemme ning publikuhääletuse tulemusena sai finaali kõhutantsija Anna.

Talente hindasid priimabaleriin Kaie Kõrb, tippkulturist Ott Kiivikas, lauljanna Eda-Ines Etti, teatrimees Ain Mäeots ning ajakirjanik ja ärapanija Mart Juur.

Saate avas folklooriansambel Žurba, kes laulis eesti keeles ukraina rahvalaulu. «Esitus oli väga heatujuline, number väga lustlik,» üles Mart. Otil, kelle kaasa on ukrainlanna, tegi esitus südame soojaks. Kaie nautis laval olevaid avatud hingi. Ain hindas etteastet võimsaks. Ansambel sai viis poolthäält.

Jõgevamaalt pärit poistegrupp Poskõsõ esitasid oskusliku trummishow. Aini arvates jäi etteastest midagi puudu. Ines pidas esitust kihvtiks ja entusiastlikuks, kuid märkis, et sellel on veel arenemisruumi. Ain ja Mart ütlesid «ei».

Ida-Virumaalt pärit Anna esitas idamaise nabatantsu. «Nii energiline ja võluv daam, lava energat täis,» tunnustas Kaie. «Usun, et ühtki meesterahvast ei jäta selline esitus külmaks,» arvas Ott. Ines oli esituse pärast lausa sõnatu. Kohtunikud andsid maksimumpunktid.

Tallinnast pärit poistegrupp Fenomen Crew esitas breiktantsukava. Otile meeldis kogu grupi terviklik liikumine. «Mulle tundus, et erilisi trikke ei olnud,» arvas Kaie. Mardi arvates võinuks grupile kasuks tulla särav solist. Ain, Kaie ja Mart ütlesid «ei».

Hammasatleetika vanameister Voldemar kiigutas hammastega oma assistenti. «Minu arust väga hullumeelne, ma ei oskagi...» oli Ines hämmelduses. Ott mõtles spordimehe seisukohalt ja tunnistas, et esitus oli midagi ebaloomulikku. Kaiel oli seda valus vaadata. Ines andis ainukesena vastuhääle.

Pärnakas Juri on korvpalliga tegelenud üle kümne aasta ja ta näitas, mida sellega teha saab. «Mulle meeldis number, sest tegemist oli liikuva etteastega,» ütles Mart. Kaiele meeldis tohutult etteaste tempo ja kerged liigutused. Kohtunikelt maksimumpunktid.

18-aastane Nikolais püstitas Leedus rekordi ühe käe peal hüppamises ning tuli saatesse, et see rekord purustada. Ta sai sellega hakkama, tehes 101 hüpet. «Vaieldamatult andekas tüüp ja ta sai meie silme all hakkama rekordiga,» sõnas Ines. Etteaste teenis viis poolthäält.

Kaheksa-aastane Lemme trikitas rippuva rõnga peal. «Väga tubli tibu oli,» kiitis Ain. «Väga raju laps ja selge see, et palja sunniga ei saa last panna selliseid asju tegema,» ütles Mart, kellele meeldis ka Lemme huumorimeel. Noor tsirkuseartsit sai maksimumpunktid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles