Sibyl Vane astus esimese Eesti bändina üles Balcony TVs

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane
Sibyl Vane Foto: Andre Visnapuu

18. jaanuaril avaldatirahvusvahelises veebimuusikakanalis Balcony TV Sibyl Vane’i live-esitus loost «Sugar High».

Möödunud aasta lõpus edukalt Baltikumi tuurilt naasnud Sibyl Vane tõi ringsõidult kaasa mõned olulised töövõidud, millede hulgas väärivad kahtlemata tähelepanu alternatiivroki legendi Garbage soojendamine Riias novembris ja detsembris Kaunases salvestatudlive-esitus rahvusvahelisele veebimuusikakanalile Balcony TV. Kusjuures seda esimese Eesti bändina.

Sibyl Vane’i bassisti Heiko Leesmenti sõnul tundus see ettepanek kohe põneva väljakutsena, mille bänd suurima rõõmuga vastu võttis.

«Lõpuks oli muidugi õnnelik juhus, et meie baltikumi tuuri ajakava langes kokku nii, et Kaunases Balcony TV-d vedav Sunny Abbigal oli just tagasi jõudnud New Yorkist, kus arutati nende ja MTV edasist koostööd. Nii kujuneski see meie jaoks suhteliselt eksprompt ettevõtmiseks, kuid oli äärmiselt tore ja meeldiv tunnustus, et olime neile silma jäänud ja meid sinna kutsuti,» vahendab Leesment bändi emotsioone.

Balcony TV on rahvusvaheline veebipõhine muusikakanal, mis filmib üle maailma erinevatel rõdudel muusikute live-esitusi. Kanal sai alguse 2006. aastal Dublinist ja on oma tegevusega saanud palju positiivset tähelepanu, võites meedia auhindu ja kogudes märkimisväärseid vaatajanumbreid üle kogu maailma. Oma esitused Balcony TV-le on lisaks värsketele muusikutele salvestanud ka mitmed maailmakuulsad esitajad - Biffy Clyro ja Mumford & Sons.

Sibyl Vane alustab oma kontsertaastat 31. jaanuaril Tallinnas Rock Cafe’s, kus salvestatakse järjekordne osa R2 Live’ist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles