Printsessi-Lilian kahtlustab pettust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsessi-Lilian, Joanna ja Delisa
Printsessi-Lilian, Joanna ja Delisa Foto: TV3
Menukast
Unistuste Printsessi saatest pidi lahkuma kaunis modell
Lilian. See valik oli meelepärane ka tema konkurentidele, kelle suhted Lilianiga olid viimastel päevadel jahenenud ja kes teda silmakirjalikkuses süüdistasid.

Kas Roberto otsusele aitas kaasa ka Delisa, kes rääkis mehele, et Lilian ei tahagi võita? Või sai Lilianile saatuslikuks liigne alkoholitarbimine eelmise õhtu peol? Teadmata otsuse tagamaid oli Roberto soov Lilian koju saata sedavõrd kindel, et mees rikkus isegi mängureegleid, mis andsid eelnevalt Lilianile immuunsuse.

Tundub, et modellidest sõbrannade negatiivne suhtumine teineteisesse on vastastikune, sest Lilian kahtlustab omakorda Delisat pettuses.

«Ma ei ole selles kindel, et nad on võidus kokku leppinud, aga see on väga võimalik, » ütles Lilian kaamerate ees Delisa ja Roberto kohta, kes väidetavalt olid tuttavad juba enne saadet.

Roberto südame vallutamise nimel jätkavad võistlust Delisa, Heili ja Joanna. Kulminatsioon toimub juba järgmisel nädalal, kus selgub, kellest saab Roberto väljavalitu. Kuluaarides sahistatakse, et selleks on Roberto mõõtu Heili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles