Miss University on taas Tallinna Ülikoolist!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss University 2009
Miss University 2009 Foto: Mikk Saaretalu
Eile hilisõhtul valiti Club Hollywoodis Miss University 2009, kelleks sai Evelin Õunap Tallinna Ülikoolist. Rahva lemmiku, ajakiri Stiili eripreemia ja II printsessi tiitlid pälvis Paula Perner Tallinna Pedagoogilisest Seminarist. Elli Valla Tallinna Tehnikaülikoolist sai aga I printsessiks.

Žürii liikme Liilit Kirsi sõnul oli žüriis päris palju erinevaid nägemusi paremusjärjekorrast ja igas tüdrukus nähti midagi omanäolist. «Lähtusime lõpuks särast ja lavalisest olekust ja seda oli meie arvates kõige enam Evelinil,» ütles Liilit, lisades, et tütarlapses oli mingisugune sisemine sära, mis kiirgas ka väljapoole.

Lisaks kuulusid žüriisse veel tudengipäevade peakorraldaja Evelin Vuus, Miss University 2008 Maarika Susi ja Tanel Tatter, kes ühtlasi oli ka žürii esimees.

Tüdrukud astusid üles neljas voorus - tutvustavas-, balleti-ja spordivoorus ning kontorivoorus. Lisaks tutvustas iga kandidaat talle südamelähedast riiki või maad.

Tudengipidudele tavakohaselt oli Club Hollywood puupüsti täidetud tudengitega ja häälekaid kaasaelajaid jätkus kõikidele kandidaatidele.

Miss University 2009 Evelin Õunap rääkis üritusest vaid ülivõrdes: «Tegelikult on mul kohutavalt kahju, et see kõik läbi sai, sest selle nädala jooksul olid tüdrukud väga armsaks saanud ja hinge pugenud ja lihtsalt fantast nädal on olnud.»

Evelinile polnud võit oluline ja tema arvates on kõik pärast seda üritust võitjad. Lisaks Miss University 2009 tiitlile sai Evelin ka nädal tagasi Miss Pärnu tiitli, samas arvab ta, et nüüd on missivõistlustega ka selleks korraks lõpp.

«No praegult küll aitab missindusest ja keskendun oma kooliõpingutele.» Evelin õpib Tallinna Ülikoolis esimesel kursusel õpetajaks.

Miss University valimine pani ilusa punkti tudengipidude hooajale Club Hollywoodis. Juba uuel õppeaastal lahutavad tudengite meelt uued Tudengimehed, Tudengi Showbaarmanid ja Tudengigladiaatorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles