Põhja-Tallinna edu viis lauljatar Maialt 12 kilo!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maia Vahtramäe
Maia Vahtramäe Foto: Laura Oks/Postimees

Põhja-Tallinna bändi meloodilisi refrääne toetav õbluke naisvokalist Maia Vahtramägi (21) kaotas bändi eduga kaasnenud elumuutuste pöörases rütmis 12 kilo.

Bändi kõrvalt tegeleb Maria ka õpingutega. «Vahepeal muutus elurütm päris pööraseks - esinemised öötundidel ja tihti tuli sealt otse edasi kooli minna,» pajatab neiu Naistelehe veergudel. «Kuna ma polnud sellise elutempoga harjunud, kurnas see tervise päris ära.»

Bändi eduga kaasnenud elumuutuse tõttu ongi neiu viimase aastaga kaksteist kilo kaalust alla võtnud. «Kui alguses tundis see lõbus, et kaal muudkui kukkus, siis hiljem, kui ei jaksanud enam kahvlitlki tõsta, hakkasin muret tundma. Õnneks on nüüd kõik paika loksunud,» tõdeb Maia.

Tüdruk tunnistab samas, et alati enne esinemist on ta pisut närvis ega suuda süüa. Samuti pole tal söögiisu pärast esinemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles