Särav Eurovisiooni võitja Alexander Rybak klubis Teater!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norrat esindanud Alexander Rybak pärast Eurovisiooni võitu
Norrat esindanud Alexander Rybak pärast Eurovisiooni võitu Foto: SCANPIX

Laupäeval, 19. jaanuaril klubis Teater! Vegas esitleb - uus ja põnev show maailmakuulsa Eurovisiooni võitja Alexander Rybakiga!

« »

Üritustesari Vegas koostöös Olympic Casinoga üllatab taas, seekord on klubi laval armastatud Alexander Rybak!

Alexander Rybak alustas oma muusikalist karjääri juba viieselt. Tema mõlemad vanemad on muusikud ja oli täiesti loogiline jätk, et ka Alexander jätkas sama teed. Poiss alustas viiuli- ja klaveriõpingutega, millele hiljem lisandus ka laulmine.

Alexander Rybak sai tuule tiibadesse eeskätt võites Eurovisiooni lauluvõistluse lauluga «Fairytale», mis sai koheselt ka maailma üheks enim müüdud hitiks.

Alexander oli nii Venemaal, Norras, kui ka paljudes teistes riikides edetabelite tipus ja püsis seal mitmeid kuid.

Alexander on väga andekas muusik, kes on võitnud mitmeid nimekaid auhindu. Tema esinemist ja Eurovisiooni võitu vaadati paari nädala jooksul üle kümne miljoni korra.

Ta on esimene Norra artist, kes on olnud kahe singliga «Fairytale» ja «Funny Little World» üheaegselt edetabeli tipus ja loomulikult tema sära ei ole jäänud märkamata ka teleprodutsentidel.

Alexander Rybaki dokumentaalfilm «Fairytail» nägi valgust 2009. detsembris, see viis ta ülemaailmsele tuurile ja suurendas tema populaarsust veelgi.

Tema esimene album «Fairytale», mis nägi ilmavalgust augustis 2009, sai suure edu osaliseks

Album avaldatati rohkem kui 25 riigis, samuti pärjatati album Norras kolmekordse plaatinaplaadiga, Venemaal kahekordse plaatinumplaadiga ja Rootsis kuldplaadiga.

Aastal 2010 ilmus tema teine album «No bounderies», kus sellised lood nagu «Europe Skies» ja «Moa», mis viisid ta uuele  Euroopa tuurile. Ta esines populaarsetes TV showdes koos väga kuulsate artistidega.

Aleksander on peaaegu alati tuuril ning juba praegu valmistab ta ette uut, kus esitleb oma värsket plaati, mis ilmub suvel, 2013.

Aga juba 19. jaanuaril on võimalus Alexander Rybaki näha ja kuulda ka klubi Teater. Esitlusele tulevad tema kuulsad hitid, mille hulgas on kindlasti ka «Fairytale».

Uksed avatakse: 23:00

Dresscode: smart casual

Pileti hind: 12 EUR

Pilet eelmüügist: 10 EUR

Facebookis saab end osalejaks märkides 8-eurose pääsemega klubisse kuni 00:30 NB! Nimekiri suletakse kell 23:00!

Vanusepiirang: 21 aastat

Piletite arv on piiratud!

Piletid on müügil: Pileteilevis ja klubi Teater kassas

Mis juhtub «Vegases», jääb Teatrisse...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles