Unistuste printsessid vassivad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delisa (vasakul) ja Triinu
Delisa (vasakul) ja Triinu Foto: TV3
Telesarjas «Unistuste printsess» jokkeritena mängu toodud kolm «supermodelli», Joanna, Delisa ja Lilian ei seisa Eesti tähtsamate modelliagentuuride juhtide sõnul tegelikult modellimaailma tipu lähedalgi, kirjutab Õhtuleht.

Eesti esimese modelliagentuuri E.M.A. ühe rajaja ja MJ-Models omaniku Margit Jõggeri arvates ei ole end supermodellideks tituleerivate Delisa, Joanna ja Liliani näol kindlasti tegemist töötavate modellidega, vaid pigem ööklubides pidutsejatega.

Delisa on Jõggeri arvates pigem korvpallur kui modell. «Ta võib modellikarjäärist unistada, aga modellimõõtu Delisa kindlasti ei ole. Ta on liiga pikk ja talle ei lähe ju riidedki selga!»

Joannat ja Liliani nimetab Jõgger aga käpardlikeks poseerijateks ja väga vulgaarseteks naisterahvasteks, kellel pole lootustki mingit märkimisväärset modellitööd saada.

Delisa on näiteks ise pajatanud nii Buduaari kui ka Kroonika veergudel oma uhkest modellikarjäärist - maininud, et teeb modellitööd sellistele tippmoebrändidele nagu Escada, Chanel ja Dior. Samuti on Delisa enda sõnul kohtunud tõeliste superstaaridega nagu Madonna ja Angelina Jolie. Nende juttude peale modelliagentuuri omanik vaid muigab.

Oma mõõtudeks on Delisa nimetanud Buduaaris 89/62/90, mis Jõggeri sõnul olevat pigem kaunitari soovunelm kui reaalsus. Samuti on põhjustanud segadust ka Delisa vassimine oma vanuse ümber. Maailmaklassi supermodelli Carmen Kassi nimetas aga Delisa hiljuti oma aja ära elanud legendiks.

Mida arvad sina Elu24 lugeja, kas «Unistuste printsessi» «supermodellid» on modellid või mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles