Õhtusöögisaates kokkavad sel nädalal vinged kalamehed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima kalakoka tiitli nimel ristavad õnged ja võrgud muhe paadimeister Hanno Kask, ontlik müügimees Harry Podneks, elukogenud kalaärimees Mati Vetevool, vaikne forellikasvataja Urmas Kõrvas ja löbus poodnik Aivar Gutmann
Parima kalakoka tiitli nimel ristavad õnged ja võrgud muhe paadimeister Hanno Kask, ontlik müügimees Harry Podneks, elukogenud kalaärimees Mati Vetevool, vaikne forellikasvataja Urmas Kõrvas ja löbus poodnik Aivar Gutmann Foto: TV3

Sel nädalal toimetavad «Õhtusöök viiele» köögis kõvad kalamehed, kes toovad lauale hõrgud kalaroad ja ajavad kokkamise kõrvale mõnusat kalamehejuttu.

Parima kalakoka tiitli nimel ristavad õnged ja võrgud muhe paadimeister Hanno Kask, ontlik müügimees Harry Podneks, elukogenud kalaärimees Mati Vetevool, vaikne forellikasvataja Urmas Kõrvas ja löbus poodnik Aivar Gutmann.

Nädala jooksul saab teada, mis mehed need kalamehed tegelikult on ja kui palju nende jutust uskuda võib. Muuhulgas tutvustatakse ka ideaalset kalamehenaist, vesteldakse kalanduspoliitika teemal ning demonstreeritakse, kuidas kalamees moosi sööb.

Esimese õhtusöögi valmistab Hanno, kes pakub külalistele toite värskest tuurast ja forellist.

«Õhtusöök viiele» on TV3s argiõhtuti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles