Eestlastega äri tegemine on isegi hullem kui venelastega?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi "360" parim näitlejatöö tuleb Ben Fosterilt, kes kehastab vanglast vabanenud seksuaalkurjategijat
Filmi "360" parim näitlejatöö tuleb Ben Fosterilt, kes kehastab vanglast vabanenud seksuaalkurjategijat Foto: Kino Artis

Braavo! Eesti lööb taas maailmas laineid!

Hiljuti kinodesse jõudnud filmis «360» mainitakse Eestit üpriski halvas kontekstis. Nimelt tahetakse ühes episoodis teha äritehingut soodsama hinnaga ja nö tellija väidab, et ta juba sai parema pakkumise Eestist, mispeale öeldakse, et eestlastega äri tegemine on isegi hullem, kui venelastega.

Arthur Schnitzleri näidendi «La Ronde» põhjal on stsenarist Peter Morgani ja lavastaja Fernando Meirelles' koostööna valminud linateos «360».

Filmis teevad kaasa sellised maailmaklassi staarid nagu Anthony Hopkins, Ben Foster, Rachel Weisz ja Jude Law.

Kaasaegselt hoogsad jutustused ja tegelaskujud erinevatest linnadest-riikidest põimivad filmi värvikaks, põnevaks ning sügavalt liigutavaks 21. sajandi armastuslooks.

Lummav lugu saab alguse Viinist, kulgeb läbi imelise Pariisi, Londoni ja viib vaataja Bratislavast Riosse, Denverisse ning Phoenixisse.

Ka pisike Eesti saab murdosa sekundist maitsta kibedat kuulsust, kui üks tegelastest soovitab Eesti ärimeestest suure kaarega mööda käia, sest eestlastega äri tegemine olla isegi hullem, kui venelastega.

«Kas asi on tõesti nii hull, et eestlane on muutunud rahvusvahelises ärimaailmas sõimusõnaks? Miks?» küsib murelik Elu24le vihje saatnud lugeja.

Mida sina arvad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles