Moelooja Kätlin Kaljuvee esitleb oma loomingut Berliini moenädalal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Kaljuvee kollektsioon.
Kätlin Kaljuvee kollektsioon. Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Kodumaine moedisainer ja -illustraator Kätlin Kaljuvee esitleb sel kolmapäeval oma värskeimat kollektsiooni Berliini moenädalal, kuhu moeloojad pääsevad vaid korraldajate kutsel.

«Olin väga meelitatud ja elevil, kui sain möödunud aasta lõpus Berliini moenädala korraldajetelt kutse oma loomingut sellel rahvusvahelisel suurüritusel esitleda,» ütleb Kätlin õhinaga. «See on tõeliselt suur au nii tuntud ja tunnustatud sündmusel üles astuda. Minu suureks rõõmuks katab mu hea koostööpartner Rotring ka kõik sõiduks vajalikud kulud, ilma milleta oleks osalemine üpris keeruline olnud.»

Äsja valminud kollektsiooni kangad on moelooja enda poolt käsitsi joonistatud, koloreeritud ja seejärel naturaalsele siidile trükitud. Kätlin on moeillustratsioonidega kaunistatud kangastest disaininud naiselikud kleidid ja sallid. Uudisena leiab kollektsioonist ka kehasõbralikust bambustrikotaažist tooteid - trükimustrilisi retuuse, maikasid ja T-särke.

Kollektsioon on inspireeritud metshobustest ja art deco stiili mustrite rütmidest. Joonistustes ja loomingus armastab Kätlin kasutada motiive loodusest, kujutada looduse jõudu ja inimese haprust selle kõrval. Mustrite kokkupanemisel oli eeskujuks art deco stiil, mille rütmidele tuginedes sündisid prindimustrid.

Kollektsiooni täiendavad spetsiaalselt selle jaoks loodud jalanõud ja aksessuaarid, mille autoriks on stuudio StuudioNahk disainer Karin Kallas.

Kätlin Kaljuvee moeshow leiab Berliini moenädala raames aset 16. jaanuaril kell 21.30 suurel laval. Täpsem info asub siin.

Kätlin Kaljuvee loominguga saab lähemalt tutvuda internetis või showroomis:

Veebileht.

Facebook.

Showroom: Veerenni 24c Loomeinkubaatoris (etteteatamisel)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles