Tippjuuksurid näitasid hooaja kuumemaid juuksetrende

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18. aprillil toimus öölokaalis Terrarium vaatemänguline show, kus tippjuuksurid Denis Kovalenko ja Igor Zahharov näitasid uue hooaja kuumemaid juukselõikus-, värvi- ning soengutrende.
18. aprillil toimus öölokaalis Terrarium vaatemänguline show, kus tippjuuksurid Denis Kovalenko ja Igor Zahharov näitasid uue hooaja kuumemaid juukselõikus-, värvi- ning soengutrende. Foto: Elu24
18. aprillil toimus öölokaalis Terrarium vaatemänguline šõu, kus tippjuuksurid Denis Kovalenko ja Igor Zahharov näitasid uue hooaja kuumemaid juukselõikus-, värvi- ning soengutrende. Juuksešõu võttis kokku erinevad stiilid ja ajastud, mis sulandusid omavahel suurepäraselt.

Vaatemängu avas modell Dana ansamblist Violina valgel elektriviiulil, mis oli ka ideaalne esimese bloki kirjeldamiseks: laval sai näha lõikusi, mis olid oma vormilt konkreetsed ja lühikesed ning külmalt värvigammalt eriti sobilikud põhjamaisele inimesele.

Kui eelmisel hooajal oli in kõikvõimalikud variatsioonid šampanjablondist kuni kuldseni, siis nüüd on muutus toimunud hõbedasema ning hallikasvioletse juuksetoonini.

Teises grupis näidati trende, mis kantud ja inspireeritud tänavastiilist ning arhitektuurist: rohkelt geomeetriat ja värvi. Et salgud oleksid eriti intensiivsed, kasutatakse põhitoonina tumedat ja järske üleminekuid, värvigamma vaheldumisi. Vorm ning struktuur on väga julge ja modernne, nooruslik, hoolitsetult hipilik.

Kolmandas blokis said kaks modelli Kovalenko ja Zahharovi käe ja pealtvaatajate silme all viimase lihvi. Trendi märksõnadeks võib lugeda kindla struktuuriga lõikusi ja soenguid, kus on sees maskuliinne aktsent, mis on igati väljapeetud ning säilitab naiselikkuse algvormi.

Neljas etteaste tõi endaga kaasa portsu pidulikkust, märgata võis hollywoodilikku luksust, kohevust ja sära. Diivalikkus ning klassikalised sugemed on ka algaval hooajal väga aktuaalsed.

Meeleoluka šõu korraldajateks olid:

Kovalenko & Zahharovi õpilased ja abilised;
jumestuse eest hoolitses Katrin Sangla ühes oma õpilastega;
stilistika ja lavastuse lõid Liina Stein & Ženja Fokin by otto.ee/apart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles