Aasta muusikavideo on Defrage`i «The Sick Letter»?

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Defrage.
Defrage. Foto: Elu24.ee fotomontaaž / YouTube

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu poolt kokku kutsutud žürii jätkab täie hooga meie eelmise aasta parimate albumite ja muusikavideote valimist.

Suurel Eesti Muusikaauhinnad 2013 auhinnagalal 14. veebruaril pärjatakse Nokia Kontserdimajas võitjad 16. kategoorias.

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu eestvedamisel 15. aastat toimuval võitjate valimisel ei võeta arvesse albumite müügitulu ega laulude raadioedu, vaid professionaalse žürii hinnangut möödunud aastal salvestatud muusikale.

Aasta muusikavideo tiitlile kandideerib Defrage

Teiste seas kandideerivad aasta muusikavideo ihaldusväärsele tiitlile ka Elu24 fännide suured lemmikud - staarparklakunnid Rait Suup, Kari Kärner, Alex Ohaka, Andres Arens, Andre Kaldas ja Argo Ollep glämm-rokkbändist Defrage muusikavideoga «The Sick Letter».

Elu24 hoiab poistele pöialt teise vooru pääsemiseks!

Eesti Muusikaauhinnad 2013 kontsert-show piletid müügis

Piletilevis ja Ticketpros on müügil Eesti Muusikaauhinnad 2013 piletid. Eesti muusika suurim auhinnatseremoonia toimub 14. veebruaril 2013 Nokia Kontserdimajas.

Väljapaistvate showdega esinevad tuntud eesti artistid, kes traditsiooniliselt üllatavad eriliste etteastetega. Üheks õhtuks koguneb Nokia Kontserdimajja kokku meie muusika- ja meelelahutustööstuse tipp, et 15. korda tunnustada parimaid Eesti muusikuid.

Piiratud koguses piletid on müügis hinnaga alates 20 ja 15 eurot.

Ole kohal või sind pole olemas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles