Uus staarnõid? Marilyn Jurman näeb unenägudes tulevikku ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tähed jääl» kuues otsesaade.
Marilyn Jurman
«Tähed jääl» kuues otsesaade. Marilyn Jurman Foto: Viktor Burkivski

«Maailm on see, mille me ise loome,» usub näitleja Marilyn Jurman, kelle ellu on eri aegadel mahtunud nii astroloogia, ruunimärgid, budism kui maausundid ning kes 15aastasena koges suisa selgeltnägemist.

«Nägin unes, et ma magan, ja korraga ärkan üles ning lähen aknast välja vaatama - näen, et meie pere auto juures asjatavad mingid pätinoormehed, piiluvad sisse ja katsuvad uksi,» meenutas Marilyn intervjuus Kroonikale.

«Siis märkavad nad mind, näitavad näpuga ja naeravad, mille peale ma ehmatades tagasi voodisse jooksen. Seepeale ärkasin päriselt üles - kell oli viis ning olin unenäost nii ehmunud, et ei julgenud aknast välja vaatama minnagi.»

«Hommikul aga, kui vanaema jutustas, et meie naaber läks kell viis õue ning nende garaaž oli jalgratastest ja muust tühjaks tehtud, pani see mõtlema küll, et üsna huvitav sarnasus minu unenäoga,» jutustab Marilyn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles