Tallinna õpilasfirma pakub kiirkohtingu teenust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohting. Foto on illustreeriv.
Kohting. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Tallinna 21. Kool on juba õpilasfirmade algusaegadest säravalt silma paistnud. Just sealt on tuule tiibadesse saanud näiteks Valemivihik, Roheline Jälg, SockMe ja eelmise aasta võitja Student Network. Selle aasta trumbiks on kiirkohtinguid korraldav firma, mille nimi on moodustaud nelja neiu nimede esitähtedest: KELM. KELM-i esimene üritus toimus 25. novembril Restoran & Klubi Clazzis ning kiirkohtingulised jäid väga rahule.

Esimene kiirkohting toimus aastal 1997 Beverly Hillsis Peet'si kohvikus. Eesti esimene kiirkohting toimus aastal 2007 kohvikus EAT ning ÕF KELM-i esimene kiirkohting toimus 25. novembril Club & Restoran Clazzis. Kohale tuleb paarisarv mehi ja naisi.

Naised suunatakse nummerdatud laudadesse ning meestele antakse nummerdatud rinnasildid. Näiteks mees number 1 ja naine number 1 alustavad lauast number 1. Seejärel on kiirkohtingulistel aega neli minutit tutvumiseks, siis minut äsjakohatud inimesest märkmete tegemiseks.

Aja täitudes liiguvad mehed edasi järgmisesse lauda, naised jäävad istuma. Sama kordub kuni viimase kohtinguni. Siis on aega viis minutit otsustamaks, kas ja kellega uuesti kohtuda soovitakse. Pärast seda on aeg muljete vahetamiseks, võimalik on tellida süüa ja juua, nautida muusikat ning õhkkonda.

Samal ajal teevad õhtujuhid kiirelt kohtumissoovidest kokkuvõtted ning ürituse lõppedes saavad osalejad ümbrikuis privaatse tagasiside. Need, kelle kohtumissoovid klapivad, saavad teineteise kontaktandmed.

Meie firmal on siiamaani vägagi edukalt läinud. Novembri lõpus korraldasime oma esimese ürituse, mis klientidele väga meeldis. Vahepeal kogusime ideid ja jaksu ning nüüd on paigas ka edasised plaanid.

Lisaks mõtleme läbi erinevaid ideid, mida lisaks kiirkohtingutele korraldada võiks, kuid nendest veel igaks juhuks ei räägiks. 20 jaanuaril toimub meie järgmine kiirkohting, kuhu ootame inimesi vanuses 18-28. 21. jaanuaril saab toimuma meie esimene 16-17a vanusegrupi kohting.

Veebruari alguses on plaanis korraldada vanematele inimestele tutvumisõhtu, kus saab olema mõnus live-muusika ning veidikene rahulikum õhkkond kui meie tavalistel kiirkohtingutel. Ürituse ülesehitus erineb meie tavapärasest kohtingust, lisaks tutvumisele saab ka jalga keerutada.

Meie teenus on üldiselt suunatud inimestele vanuses 16+, põhilisteks huvilisteks on siiamaani olnud 20ndates inimesed, kuid oodatud on muidugi kõik, sest kui vanusegrupp kokku tuleb, siis üritus ka toimub. Ja kuna vanematele inimestele tundub kiirkohting veidikene hirmutav ning rohkem nagu noorte asi, siis üritame ka nende peale mõelda. Sellest ka see tutvumisõhtu idee.

Kui oled huvitatud kiirkohtingule tulemisest, siis uuri rohkem infot ja registreeri ennast KELM-i andmebaasi siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles