Edith Piafi kehastanud näitlejanna ajas kulmud maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marion Cotillard Edith Piafi rollis
Marion Cotillard Edith Piafi rollis Foto: SCANPIX

Prantsuse näitlejanna Marion Cotillard ajas kuulsa lauljanna Edith Piafi kehastamiseks filmis «Edith Piaf – Elusse armunud» oma kulmud maha.

Cotillard tegi seda selleks, et sarnaneda Pariisi varblaseks ristitud lauljannaga, kelle kulmud olid eriti kitsad, kirjutab Nädal.

Näitlejannale joonistatigi need piitskitsad kulmud pliiatsiga. Lisaks lasi näitlejanna ära lõigata pisut oma juukseid otsmikult, ikka selleks, et olla Piafiga rohkem sarnane.

Et film hõlmab Piafi pea tervet elu, tuli Cotillard`i ka mõnede stseenide jaoks vanemaks teha. See tähendas näitlejannale viit tundi meigitoolis.

Traagilise elusaatusega ning vaid 47-aastasena surnud Piafi mängiv Cotillard astus möödunud sügisel Russell Crowe`i kõrval üles romantilises komöödias «Hea aasta».

Prantsusmaal rahvuskangelannaks tõusnud Piafi eluloofilmis teeb kaasa ka kinolegend Gérard Depardieu kabareeomaniku Lepléena, kes leidis tulevase šansoonilegendi tänavalt.

Filmi lavastas varem näiteks thrillerile «Purpurjõed» järje teinud Olivier Dahan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles