Heather Mills võib hakata kokasaadet juhtima

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heather Mills
Heather Mills Foto: Reuters / Scanpix
Paul McCartney eksabikaasa Heather Mills hakkab kuuldavasti televisioonis oma kokandussaadet juhtima.
Mills olevat sõpradele öelnud, et ei jõua ära oodata oma taimetoitlase elustiili üksikasjade vaatajatega jagamist, samuti loodab ta, et saade aitab tal oma mainet parandada, kirjutab digitalspy.

«Heather arvab, et kokasaade loob talle hooliva ja seksika imidži,» rääkis allikas Sunday Mirrorile. «Ta on kirglik taimetoitlane ja talle meeldib rambivalguses olla. Ta usub, et saab suureks staariks.»

Mills on rääkinud ka sellest, et tahab Oprah Winfrey eeskujul jutusaadet juhtima hakata.

«Heather räägib, et tahab järgmiseks Oprah Winfreyks saada. Ta loodab, et telekarjäär näitab, et ta saab nii emotsionaalses kui rahalises mõttes ilma sir Paulita hakkama,» rääkis üks Millsi sõber.

USA jutusaatejuht Larry King, kelle saates Mills kunagi külalisena osales, ülistas naise eeldusi televisioonis töötamiseks: «Heather oli nutikas, võluv ja elegantne külaline. Ta oli väga hästi ette valmistatud. Mul polnud selles kahtlustki! Mulle meeldiks, kui temast saaks mu kaassaatejuht.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles