Laupäeval selgub Järvamaa grillimeister

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Teiss.

Sel laupäeval korraldab Eesti grilliliit koos Paide linnavalitsusega jüripäeva pidustuste käigus toiduvalmistamise suurvõistluse, Järvamaa grillimismeistrivõistlused «Jürigrill 2009».


Kaasa löövad Järvamaa omavalitsuste esindusvõistkonnad - kokku võistleb 12 võistkonda.
Järvamaa grillimismeistrivõistlused algavad Paide keskväljakul kell 10.15 ja lõpevad kell 16 võitjate autasustamisega. Sissepääs on tasuta.
Võidu peale grillivad võistkonnad maitsestamata searibi ja küpsetavad fantaasiaroa. Grillimeistriks osutub parima searibi küpsetanud võistkond.

Võistlustööde hindamine käib rahvusvaheliselt tunnustatud protseduuride järgi.
Järvamaa võistluse võitja pääseb tasuta üle-eestilistele meistrivõistlustele - Grillfestile, mis algab Türil tehisjärve rannas ja lauluväljakul laupäeval, 13. juunil kell 11.
Eesti grilliliit on eelmisel sügisel Järvamaal asutatud rahvaorganisatsioon, kes ootab oma liikmeks grillimishuvilisi inimesi ja ettevõtteid kogu Eestist. Liidu auliige on tuntud Türi grillimeister Sämm (Alvar Sammal). (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles