Oasis läheb laiali?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noel Gallagher ja Liam Gallagher
Noel Gallagher ja Liam Gallagher Foto: WENN

Ansambel Oasis läheb pärast suviseid kontserte vähemalt mõneks ajaks laiali, sest vennad Noel ja Liam Gallagher peavad omavahelised suhted ära klaarima.

Gallagheri vennad on oma pideva tülitsemise tõttu kurikuulsad, kuid Noeli sõnul on olukord nüüd juba nii halvaks läinud, et ta vend pole isegi näinud ta 19 kuu vanust poega Donovani, ning Noel Gallagheri sõnul oleks viieaastane paus ainus, mis aitaks nendevahelist austust taastada, vahendab WENN.

«Järgmise plaadi tegemise ajaks oleme me viis aastat vanemad. Liam ei ole mu poega näinudki, ainult pilte. See võib tunduda naeruväärne, aga teie ei lubaks teda kah oma majja, kui te kuuleksite, kuidas ta minu ja mu perega räägib,» ütles Noel Gallagher.

«Liam on ebaviisakas, ülbe, hirmutav ja laisk. Ta on üks vihasemaid mehi, keda te kunagi kohata võite. Ta on nagu kahvliga mees supimaailmas.»

Noel Gallagheri sõnul läksid omavahelised suhted eriti halvaks siis, kui Oasis salvestas oma 2008. aastal ilmunud plaati «Dig Out Your Soul» ning Liam lahkus salaja stuudiost, et abielluda oma kauaaegse tüdruksõbra Nicole Appletoniga.

«Kaks head lugu jäid viimasest plaadist lõpetamata, sest Liam tõmbas uttu, et abielluda. See ajab mind kuradima närvi. Mõlemas loos on 50-liikmeline koor, need on võimsad lood. Temaga ei ole võimalik rääkida. Võib-olla ongi probleem selles, et me ei tülitsenud sel teemal. Ma ei küsinud talt kordagi: «Mida sa teed, mees?!».»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles