Ehitusettevõtja röövis pangajuhi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangajuhi röövija nõudis luksusautot
Pangajuhi röövija nõudis luksusautot Foto: AFP / Scanpix

Hispaania ehitusettevõtja röövis relva ähvardusel pangajuhi, kellelt ta nõudis 50 000 euro (782 000 krooni) suurust summat ja luksusautot.

Malaga politsei esindaja sõnul oli ettevõtja suurtes võlgades ning ta pidi need lähiajal ära tasuma, edastab Reuters.

Ehitusettevõtja ootas pankurit turismilinnas Marbellas asuval parkimisplatsil, kus asus pankuri auto. Ettevõtja valetas pankurile, et võttis ta perekonna juba pantvangi.

Ehitaja sundis pankurit sõitma 20 kilomeetri kaugusel asuvasse Esteponasse. Pankur pidi seal oma luksusauto ära andma ning ehitaja pangakontole esialgu 1500 eurot (üle 23 000 krooni) üle kandma.

Pankuril õnnestus ehitajalt saada luba helistada oma kolleegile. Ta sai selle loa ja andis kolleegile omavahelises suhtlemises kasutatavate koodide abil teada, et ta on röövitud.

Politsei leidis mehed Esteponas asuvast pangakontorist ning arreteeris ehitusettevõtja, kui mehed olid lahkumas.

Ehitaja jäeti uurimise ajaks vahi alla.

Majanduslangusest tingituna võivad Hispaanias sel aastal mitmed sajad ehitusettevõtjad pankrotti minna, kuna kinnisvarasektoris on sügav kriis.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles