Lenna ja Robi unistus: Indiasse bändi tegema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla unistavad salaja pereloomisest.
Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla unistavad salaja pereloomisest. Foto: Elu24
Noored muusikud, Lenna Kuurmaa ja Robert «Robi» Vaigla, kellest on varem räägitud, kui on-koos-ja-ei-ole-koos paar, on lõpuks otsustanud, et nad on siiski paar, kes teineteise jaoks loodud. Lenna ja Robi tunnistavad Kroonikale antud intervjuus, et nende sõprusest on lõpuks välja kasvanud ideaalne suhe.

Lenna ja Robi pajatavad, et tahavad koos kaugeid maid avastada ning nende suureks unistuseks on mõneks ajaks Indiasse elama asuda.

«Teeme kaheinimesebändi ja elame ära. Et saaks üüri makstud. Riisihelbed saab lauale ja kõik on hästi,» on Robil isegi üksikasjalik plaan juba valmis. Noore muusiku arvates piisab ideaalseks eluks õnnest, armastusest ja soojusest täiesti.

Veel kiitab Robi, et Lennaga koos on väga kindel reisida, kuna tütarlaps on tugev isiksus. Lenna taas kiidab Robi raudset tervist. «Mina olen alati see, kes kõik kõhuviirused läbi põeb. On vähemalt õlg, mille najal nutta,» räägib Lenna.

Lenna suureks unistuseks on kunagi jõuda ka Madagaskarile ning Robi lisab mõtteainest:«Äkki loomegi hoopis kusagil mujal salaja pere.»

Pikemat intervjuud Lenna ja Roberti romantilisest elust loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles